Kontakt telefon:

065 525 5955

 

 

email adresa:  karatekosmitrovica@gmail.com

    
      ARHIVA

   Naših nastupa i aktivnosti

 

                          2010
Juniori šampioni Srbije

Na Državnom prvenstvu R. Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore održanom 11.12.2010 godine u Novom Sadu, takmičari OKK ''Kosovska Mitrovica'' osvojili su 1 zlatnu, 2 srebrne, i 2 bronzane medalje.

>> detaljnije

Kup Srbije za poletarce pionire i nade

Na Kupu R. Srbije održanom 14.11.2010 u Beogradu,  takmičari OKK "Kosovska Mitrovica" u disciplini borbe ekipno u konkurenciji muških nada osvojili su drugo mesto. Ekipu su činili Savić Slađan, Stavanović Jovan, Pepić Mirza .

I Nacionalna karate liga

Na drugom turniru I nacionalne karate lige ostvarena je još jedna pobeda nad ekipom Naftagasa. Tim OKK ''Kosovska Mitrovica'' činile su : Tanić Stanislava, Terentić Bobana, Rošić Ivana, i Antić Aleksandra. Ovogodišnji nastup za nas prestavlja jedno veliko iskustvo i potstrek da u sledećoj sezoni budemo još bolji.

I Nacionalna karate liga

Kvalifikacijom i nastupom u prvoj Nacionalnoj karate ligi za seniorke 10.10.2010 godine u Novom Sadu, OKK ''Kosovska Mitrovica'' ostvario je dugogodišnji cilj. U okviru prvih tri održanih kola ostvarili smo pobedu nad KK ''Zrenjanin'' sa 2:0. Tim OKK ''Kosovska Mitrovica'' činile su : Tanić Stanislava, Terentić Bobana, i Rošić Ivana.

Mavaši kup prijateljstva

Na karate turniru ''Mavaši kup prijateljstva'' koji je održan 10.10.2010 godine  u Novom Sadu, OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupio je sa 5 takmičara i osvojio 6 medalja, i to 2 zlatne, 2 srebrne i 2 bronzane medalje.

 >> detaljnije

Zajednički treninzi sa KK''Mavaši'' u Novom Sadu

Idejom o širenju prijateljstva, stvaranju što boljih odnosa, i razmenom znanja i iskustva organizovani su zajednički treninzi takmičara OKK'' Kosovska Mitrovica'' i takmičara KK ''Mavaši'' 07-08.10.2010 god. u Novom Sadu.  

>> Pogledajte fotose

Beogradski pobednik-Trofej Beograda

Na međunarodnom karate turniru "Beogradski pobednik-Trofej Beograda" održanom 02-03.10.2010 godine u Beogradu, OKK ''Kos. Mitrovica'' nastupila je sa 18 takmičara i osvojila 5 zlatnih, 1 srebrnu, i 8 bronzanih medalje.

>> detaljnije

Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore, i seniore

Na Kupu Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore, i seniore održanom 12.06.2010 godine u Beogradu, OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupio je sa 14 plasiranih takmičara u disciplini borbe, i osvojio 1 zlatnu, 1 srebrnu , i 2 bronzane medalje.

>> detaljnije

IV. Međunarodni karate turnir ''Šampion Open''

Na IV. Međunarodnom karate turniru ''Šampion Open'' održanom 06.06.2010 godine u Novom Pazaru, OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupio je sa 8 takmičara i osvojio 1 zlatnu, 3 srebrne, i 3 bronzane medalje.

>> detaljnije

12. Memorijalni kup ''Potpukovnik Goran Ostojić''

Na 12. Memorijalni kup ''Potpukovnik Goran Ostojić'' održanom 22.05.2010 godine u Jagodini, OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupio je sa 4 takmičara juniorskog uzrasta i osvojio 1 zlatnu i 1 bronzanu medalju. Zlatnu medalju osvojio je Ristović Filip, a bronzanu Derikravić Stđa u dicsiplini borbe +55 kg.

Novi Sad Open 2010

Na Međunarodnom karate turniru '' Novi Sad Open'' održanom 16.05.2010 godine u Novom Sadu nastupilo je 9 članova OKK ''Kosovska Mitrovica'' u okrviru selekcije Karate Saveza Kosova i Metohije, i osvojili 3 zlatne, 1 srebrnu, i 2 bronzane medalje.

>> detaljnije

Državno prvenstvo Srbije za Pionire

Na Državnom prvenstvu Srbije za pionire održanom 02.05.2010 godine u Mladenovcu, OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupila je sa 5 takmičara i osvojila 4 medalje, jednu zlatnu, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

>> detaljnije            

Državno prvenstvo Srbije za Nade

Na Državnom prvenstvu Srbije za nade održanom 17.04.2010 godine u Mladenovcu, OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupila je sa 8 takmičara i osvojila 3 medalje, jednu srebrnu i dve bronzane medalje.

>> detaljnije             

39. Međunarodni karate trunir ''Zlatni Pojas''

Na 39. Međunarodnom karate turniru ''Zlatni Pojas'' održanom 10.-11.04.2010 godine u Čačku OKK ''Kosovska Mitrovica'' nastupio je u dva dana takmičenja, i osvojio  5 zlatnih, 3 srebne i 1 bronzanu medalju, sto nas je svrstalo na 3. mesto u generalnom plasmanu, i 2. mesto u glenaralnom plasmanu u disciplini borbe.

>> detaljnije

Poseta Dragoljuba Fatića našem Klubu

 Naš veliki prijatelj Dragoljub Fatić posetio nas je 18.03.2010 godine, kada je dolaskom na trenig probudi secanja na Letnji karate kamp u Čanju, druženje i sticanje novih znanja i veština karate sporta.

VI karate turnir " Memorijal Đura Prokić''

Na VI karate turniru "MEMORIJAL ĐURA PROKIĆ" održanom 28.02.2010 u Sopotu, Omladinski karate klub "Kosovska Mitrovica" nastupio je sa svojih 15 takmičara i u konkurenciji 40 klubova t osvojio 4 zlatne, 1 srebrnu i 9 bronzanih medalja.

>> detaljnije

Sportisti grada Kosovske Mitrovice za 2009

Na tradicionalnoj svečanosti proglašenja Sportiste grada Kosovske Mitrovice koji se svake godine održava 12-og januara, takmičarima našega Kluba pripala su četri priznanja. Za najbolju seniorku u karateu proglašena je Aleksandra Antić, za najboljeg Juniora Babincev Ivan, za najbolju Juniorku Milović Tijana, a za najbolju pionirku Stefanović Milica.

2009

 

email adresa:  karateklub_km@hotmail.com